Träffa oss på Subcontractor 12-15 november  

Vad händer när din maskin eller produkt snurrar lite lättare? När friktionen inte hindrar kraften? Vi på SKF brinner för ingenjörskonst. Vi gillar att hitta lösningar som gör dina produkter ännu lite bättre. Ännu lite effektivare. Lösningar som minskar energiförbrukning, behovet av service och din miljöpåverkan.

Vi gillar också att dela med oss av vår kunskap. Kom därför till Subcontractor-mässan den 12-15 november på Elmia i Jönköping. Här kan du upptäcka vad ingenjörkonst kan göra för dig och bland annat njuta av en äkta Göteborgsk räkmacka. Möten och mat när det är som bäst!


Varmt välkommen önskar vi på SKF Sverige AB

Klicka här för att ta ut din gratis entrébiljett.

Sitt ner och avnjut en räkmacka!

Under mässveckan hoppas vi på att skapa många trevliga och givande möten i vår monter A05:15. Därför kommer vi att upprepa tidigare års uppskattade koncept med att bjuda våra besökare på en lyxig räkmacka direkt från västkusten. Då får du chansen att både stanna upp en stund och få ny energi, som att samtala en stund med SKFs personal i montern.

Säkerställ din räkmacka redan nu!

Boka här!

Tätningsproblem? Hjälp finns att få!

Har du en tätning som inte fungerar som den ska eller behöver du hjälp för att göra rätt tätningsval. Med över 100 års erfarenhet av roterande utrustning vet vi vad ditt lager behöver för att fungera optimalt. Vi har ett stort standardutbud av tätningar att välja bland och kan även svarva efter kundens specifikation om så behövs. 

I vår monter på mässan visar vi upp en av våra tätningssvarvar som bara på någon minut kan svarva fram en färdig tätning.

Kanske kan vi till och med svarva fram en lösning redan på plats.

 

Hur digital är din produkt?

Teknikutvecklingen går snabbt framåt och erbjuder konstant nya möjligheter. För att behålla svensk industris konkurrenskraft är det viktigt att vågar tänka nytt, i syfte att både möta både kundernas krav på nya lösningar och arbetssätt.

Ta chansen och prata med oss på mässan om de lösningar som vi kan erbjuda för att säkerställa er produkts maskinstatus och hålla er konkurrenskraftiga. Missar du detta tillfälle - fyll i formuläret på www.skf.se/rep så bokar vi en tid.