Løsninger for vedlikeholdssmøring:
Med rett smøring kan man øke øke oppetid på maskinene og produktiviteten.

Feil smøring er årsak til omlag 40% av alle tilfeller av for tidlig lagerhavari!
 

Rett smøring av lagrene kan hindre at lageret slites ut for tidlig og at maskiner må tas ut av drift for vedlikehold. Rett vedlikeholdssmøring kan også bidra til økt energieffektivitet. SKF har kompetanse om vedlikeholdssmøring og bistår med å finne gode løsninger for å øke maskinparkens oppetid og for å øke produktiviteten.

SKFs løsninger for vedlikeholdssmøring omfatter smørefett til allment bruk, speialsmørefett, et-punkts smørsystemer og store anlegg for smøring av hele fabrikker. Ved å velge SKF nyter du godt av vår kompetanse innen lagringer, tetninger, tilstandskontroll og vår kunnskap on tribologi – (læren om friksjon, slitasje og smøring). 

SKF tilbyr teknisk rådgivning og online tjenester – som hjelper til med å velge rett smørefett, rett fettmengde, smørefrekvens, planlegging av smørerunder og overvåkning. Lenken nedenfor gir tilgang til mer informasjon – tilgjengelig på engelsk eller svensk.

 

Smøreløsninger til industrien
Hvert bruksområde har sine egne krav og spesifikasjoner. Derfor kan vi hos SKF hjelpe deg med å velge det riktige sentrale smøresystemet. Vi har løsninger for smørefett- og oljesystemer som kan tilpasses dine maskiner og din industri. 
Klikk her >>

Smøreløsninger til mobil / off highway
Hos SKF kan vi hjelpe deg med å finne en løsning for sentral smøring for å sikre god lønnsomhet takket være pålitelig driftssikkerhet. Det moderne landbruket stiller stadig større krav til maskinene, men dette gjelder også for lastebiler, tilhengere og busser.
Klikk her >>

Forhandler av smøresystemer:

Vi har et nært samarbeid med partnere

© Opphavsrett | Avtalevilkår Personvern Sideeier |  Cookies  |  Generelle villkår